VI SÖKER EN SÄLJANDE PRODUCENT

Vill du vara med och utveckla barnkulturen i Norrbotten och bli en del av en fri teater på frammarsch?

Lule Stassteater är en dynamisk fri teatergrupp som funnits sen 1975. Vi arbetar uppsökande med turnerande scenkonst för barn och unga i de fyra norrlandslänen, gör Julkalendern i Luleås Stadspark, håller med sjukhusclowner i Region Norrbotten och erbjuder teaterkurser för barn och unga i Luleå.

Vi söker en säljande producent för tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten har 6 månaders provanställning.

Tjänsten som säljande producent är en nyckelposition med stort inflytande på Lule Stassteater och ställer stora krav på ansvarstagande. Vi söker dig som är en driven och självgående person med stor erfarenhet av säljarbete inom kulturbranschen. Du har ett brinnande intresse för och vill vara med och utveckla barnkulturen i Norrbotten. Du har erfarenhet av att arbeta med projektledning och planering och du är van att följa budget. Du arbetar självständigt under ledning av vår konstnärliga ledare såväl administrativt som praktiskt. Du kommer arbeta med försäljning av föreställningar, ansökning av medel, sponsring, samt som producent för våra föreställningar och projekt. Du kommer att ha stort ansvar för vår verksamhet i Luleå och på turné och arbeta strategiskt både med verksamhetens utveckling och den dagliga driften. För tjänsten krävs att du är en relationsskapare som tycker om att ha kontakt med såväl nya som befintliga samarbetspartners.

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö med stort inflytande över dina arbetsuppgifter och verksamheten. Arbetet sker huvudsakligen på plats på Lule Stassteaters kontor på Stationsgatan 38 i centrala Luleå, men kan delvis skötas på distans. Varje person som arbetar hos oss har sina egna ansvarsområden, men du kommer ibland gå utanför dina huvudsakliga arbetsuppgifter, vilket förutsätter flexibilitet och samarbetsförmåga. På Lule Stassteater kommer du ha stor variation i dina arbetsuppgifter och ett viktigt arbete i en stimulerande arbetsmiljö med kreativa kollegor.

 

För tjänsten krävs att du:

-har branschkännedom och gärna tidigare erfarenhet av teater

-har stort intresse för och erfarenhet av säljarbete

-är flexibel i såväl arbetstider som arbetsuppgifter

-tycker om att skapa nya kontakter och utveckla långsiktiga relationer

-har viss erfarenhet av marknadsföring och publikarbete

-har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

-har grundläggande datorkunskaper

-har B-körkort

 

Meriterande:

-kunskap inom adobe, wordpress och officepaketet

-brett nätverk inom vårt verksamhetsområde

Tjänsten ställer höga krav på kompetens, självständighet, flexibilitet och god planeringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Sista ansökningsdag 12/4 Ange referens Säljande producent i din ansökan.

Maila din ansökan till maja@lulestassteater.se

 

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.