VI SÖKER EN PRODUKTIONSASSISTENT

 

Om oss

Lule Stassteater är en fri teatergrupp som funnits sen 1975. Vi arbetar uppsökande med turnerande scenkonst för barn och unga, gör Julkalendern i Luleås Stadspark, håller med sjukhusclowner i hela regionen och erbjuder teaterkurser för barn och unga.

Vi söker en produktionsassistent på 40% mars-dec med möjlighet till förlängning.

Vi söker dig som är en driven och självgående person med erfarenhet av kulturbranschen. Du har erfarenhet av att arbeta med projektledning och planering och du är van att följa budget. Du arbetar självständigt under ledning av vår producent såväl administrativt som praktiskt. Du kommer arbeta med ansökning av medel, försäljning och framtagning av marknadsföringsmaterial. Du kommer att ha huvudsakligt ansvar för våra sjukhusclowners verksamhet i regionen och arbeta strategiskt både med clownernas utveckling och den dagliga driften. För tjänsten krävs att du är en relationsskapare som tycker om att ha kontakt med såväl nya som befintliga samarbetspartners.

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö med stort inflytande över dina arbetsuppgifter och verksamheten. Arbetet sker huvudsakligen på plats på Lule Stassteaters kontor på Stationsgatan 38 i centrala Luleå, men kan delvis skötas på distans. Varje person som arbetar hos oss har sina egna ansvarsområden, men du kommer ofta gå utanför dina huvudsakliga arbetsuppgifter, vilket förutsätter flexibilitet och samarbetsförmåga. På Lule Stassteater kommer du ha stor variation i dina arbetsuppgifter och ett viktigt arbete i en stimulerande arbetsmiljö med kreativa kollegor.

För tjänsten krävs att du:

-har branschkännedom och gärna tidigare erfarenhet av teater

-har kunskap om Illustrator och InDesign

-är flexibel i såväl arbetstider som arbetsuppgifter

-tycker om att skapa nya kontakter och utveckla långsiktiga relationer

-har viss erfarenhet av marknadsföring och publikarbete

-har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

-har B-körkort

Tjänsten ställer höga krav på kompetens, självständighet, flexibilitet och god planeringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi rekommenderar att du skickar in din ansökan omgående då vi gör ett löpande urval. Tillsättning kan ske före sista ansökningsdag.

Ansökan (CV + personligt brev) till: info@lulestassteater.se

Välkommen med din ansökan!

Med anledning av covid-19 så sker intervjuer via Zoom.