VI SÖKER EN PRODUCENT/PROJEKTLEDARE

Vill du vara med och utveckla barnkulturen i Norrbotten och bli en del av en fri teater på frammarsch? Vi söker dig som är kreativ, organiserad och driven till tjänsten som producent/projektledare hos oss!

Lule Stassteater är en dynamisk fri teatergrupp som funnits sen 1975. Vi arbetar uppsökande med turnerande scenkonst för barn och unga i de fyra norrlandslänen, gör Julkalendern i Luleås Stadspark, håller med sjukhusclowner i Region Norrbotten och erbjuder teaterkurser för barn och unga i Luleå. Vi söker nu en producent/projektledare för tillsvidareanställning 100% med tillträde enligt överenskommelse. Tjänsten har 6 månaders provanställning.

Tjänsten är en nyckelposition med stort inflytande på Lule Stassteater och ställer stora krav på ansvarstagande. Vi söker dig som är en driven och självgående person. Du har erfarenhet av projektledning och planering och är van vid att följa en budget. Du brinner för barnkultur och vill vara med och utveckla den i Norrbotten. Det är meriterande om du har erfarenhet av säljarbete inom kulturbranschen. Du arbetar självständigt under ledning av vår konstnärliga ledare såväl administrativt som praktiskt. Du kommer arbeta som producent och projektledare för våra föreställningar och projekt samt med försäljning av föreställningar, ansökning av medel och sponsring. Du kommer att ha stort ansvar för vår verksamhet i Luleå och på turné och arbeta strategiskt både med verksamhetens utveckling och den dagliga driften. För tjänsten krävs att du är en relationsskapare som tycker om att ha kontakt med såväl nya som befintliga samarbetspartners. 

Vi erbjuder dig en kreativ arbetsmiljö med stort inflytande över dina arbetsuppgifter, arbetstider och verksamheten. Arbetet sker huvudsakligen på plats på Lule Stassteaters kontor på Stationsgatan 38 i centrala Luleå, men kan delvis skötas på distans. Varje person som arbetar hos oss har sina egna ansvarsområden, men du kommer ibland gå utanför dina huvudsakliga arbetsuppgifter, vilket förutsätter flexibilitet och samarbetsförmåga. På Lule Stassteater kommer du ha stor variation i dina arbetsuppgifter och ett viktigt arbete i en stimulerande arbetsmiljö med kreativa kollegor. 

 

För tjänsten krävs att du:

-har branschkännedom och gärna tidigare erfarenhet av teater

-har intresse för och erfarenhet av säljarbete

-är flexibel i såväl arbetstider som arbetsuppgifter 

-tycker om att skapa nya kontakter och utveckla långsiktiga relationer

-har viss erfarenhet av marknadsföring och publikarbete

-har förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska

-har grundläggande datorkunskaper

-har B-körkort

 

Meriterande:

-kunskap inom adobe, wordpress och officepaketet

-brett nätverk inom vårt verksamhetsområde

 

Tjänsten ställer höga krav på kompetens, självständighet, flexibilitet och god planeringsförmåga. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

 

Sista ansökningsdag 10/6-21. Observera att vi tillämpar löpande rekrytering och tjänsten kan komma att tillsättas innan sista ansökningsdag. Välkommen med din ansökan!

Ansökan mailas till maja@lulestassteater.se

 

Lule Stassteater söker en teatertekniker under hösten 2021!

Vi söker dig som har erfarenhet av både ljud och ljusteknik på turné för teater. Du kommer huvudsakligen att fungera som föreställningstekniker till “Filifjonkan som trodde på katastrofer” men även ha andra uppgifter på teatern. B-körkort och kunskap om Q-lab är ett krav.

Vi söker en lösningsorienterad, socialt kompetent och kreativ person som tycker om att arbeta nära den konstnärliga processen. Hos oss hittar du en kreativ och varm arbetsmiljö där du och dina kollegor jobbar med arbetsuppgifter som glider in i varandra. Därför är multikompetens och prestigelöshet mycket meriterande egenskaper. Vi värdesätter din förmåga att samarbeta, se helheter i produktionen och ta fullt ansvar för de arbetsuppgifter du har men samtidigt vara lyhörd och kunna hjälpa dina kollegor när det behövs. Som person är du strukturerad och har lätt för att ta information och att kommunicera med dina medarbetare. Lule Stassteaters publik består av barn och ungomar med deras vuxna och barnperspektivet är avgörande för oss i alla sammanhang. Därför är ditt bemötande av barnen under turnén en viktig del av dina arbetsuppgifter och vi värdesätter högt att du är lugn, trygg och kontrollerad i stressade situationer. Pedagogisk erfarenhet och intresse är meriterande.

Visstidsanställning 2/8-12/11 2021 Heltid 100%

Sista ansökningsdag 15 juni 2021

Ansökan mailas till maja@lulestassteater.se