Säg Hej till våra clowner!

Sigrid sjukhusclown

SIGRID

Sigrid älskar godis, fika, tårta och saft. Hon sjunger i duschen, skuttar i korridoren och ÄLSKAR hundvalpar!

TITTI

Titti är lite blyg men ganska busig. Hon tycker om att rita och älskar mjölkchoklad.

Sally sjukhusclown

SALLY

Sally tycker om kokosbollar från Töre och älskar att knyta ballongfigurer.

ELSA

Elsa är väldigt nyfiken av sig och älskar att hitta på bus. Hon tycker mycket om ballonger, men det är lite läskigt när de smäller. Att köra omkring med flakopeden är också kul, gärna fort när ingen ser…

Clownen Signe

SIGNE

Signe är glad och sprallig, hon fnittrar ofta och rycks gärna med i dans om hon hör musik. Signe älskar bollar och sport – pingis och biljardmatcher ställer hon mer än gärna upp på.

Clown Vera

VERA

Vera gillar sång, musik, dans och lek. Kokosbollar är det godaste hon vet.

GRETA

Greta är av den försiktiga sorten men skrattar åt det mesta. Hon gillar presenter och tycker hemskt mycket om att tävla med sparkcykel. Ibland plockar hon fram sitt magiska instrument som får de andra clownerna att dansa av förtjusning.

MATS

Mats tycker om bollar, även om han inte är särskilt duktig med dem. Han sjunger gärna popmusik från 50-talet och älskar allt som låter, så länge det inte låter för starkt.

POLLY

Polly gillar zombies och brukar leta efter dem på kvällarna. Hittar hen inga så sitter Polly gärna under stjärnorna och drömmer om rymden. Polly är snabb som en raket!

MAJSAN

Majsan är glad, nyfiken och älskar dans, hoppa hopprep och köra flakopeden. Majsan har svårt att vara stilla i kroppen och påminner sig själv (och ibland andra) att “lugna ned”.

BIBBI

Bibbi är snäll men lite virrig ibland. Hon tycker själv att hon har ett bra minne, men oftast är hon istället ganska glömsk.

DORIS

Doris börjar dansa och sjunga så fort hon hör musik. Hon älskar roliga bus och upptäcker gärna nya saker i fantasins värld. Doris har bestämt sig för att bli bäst på att jonglera…men det är lite svårt när hennes hund Bosse springer iväg med bollarna när hon tränar.

POPPY

Poppy är en glad prick som tycker om att dansa och sjunga. Kan du något ord på ett annat språk? Säg det till Poppy, för Poppy samlar på ord på olika språk. Poppy har en hemlig dröm också, om att bli superhjälte. Men det är super-jätte-hemligt, så säg det inte till någon.

JOSSAN

Jossan älskar att fuldansa, vara lite olydig, cykla fruktansvärt fort och lassa i sig popcorn.

PUCK

Puck gillar lakrits och klurigheter. Hen älskar ljud och musik men dansar bara i nödfall.

ALLIS

Allis är lite busig, alltid glad och väldigt sportintresserad.