Lule Stassteater söker producent!

Älskar du att träffa nya människor och knyta nya kontakter?
Arbetar du nu eller har du arbetat med projektledning, sälj, digital marknadsföring och/eller med event/teaterproduktion? Sök till oss!

 Vilka är vi?

Lule Stassteater är en professionell teater med mycket höga konstnärliga ambitioner som arbetar med att gestalta och problematisera kring unga människors tankar och verklighet. Vår teater har en historia som förpliktigar, sprungen ur 70-talets progg och allt är möjligt-anda. Idag arbetar vi med att producera aktuell, uppriktig kvalitetsteater för barn och unga.

Stass är en teater på resande fot, spelandes i parker och på scener runt om i de fyra nordligaste länen. Vi är även ansvariga för Sjukhusclownerna på Sunderby Sjukhus, Julkalendern och Sommarteatern i Luleå Stadspark.

Arbetsbeskrivning

Vi söker en säljande producent som kommer att arbeta främst med försäljning och turnéläggning av teaterns produktioner, marknadsföring, söka medel/sponsring samt vara produktionsproducent.

Vem söker vi?

Du är en driven och självgående person med förmåga att hantera flera arbetsuppgifter samtidigt och arbeta mot givna deadlines. Du är nyfiken och utåtriktad med hög social kompetens och har förmåga att arbeta utifrån ett helhetsperspektiv. Du har vana vid att bygga goda relationer och arbeta i olika nätverk. Du har dokumenterad erfarenhet av försäljning och kommunikation.

Mycket god vana vid datorer, telefonsamtal och direkta möten med enskilda människor.
Vår förhoppning är att du har ett brett nätverk och en god relation med kulturbranschen.

Har du erfarenhet från arbete i ideell förening samt scenkonstbranschen är det meriterande. Vi förutsätter att du har ett stort och genuint intresse av scenkonst.

Kort sagt; en social, nätverkande säljande producent!

Anställningsgrad: 100 %. 6 månader 2018-08-10 – 2019-01-10 med möjlighet till förlängning.

Arbetstider: Dagtid, kontorstid.

Tillträde: 10 augusti 2018

Lön: Avtalsenlig lön

Kontaktperson: Maja Runeberg 073-825 63 20,

Arbetsgivare: Lule Stassteater

Skicka din ansökan till maja@lulestassteater.se