Foto: Linnéa Ivarsson

Sommarteater 2020 – Cirkus Pimpinett

Varje sommar kan man se Lule Stassteaters sommarteater i Stadsparken, Luleå och vi turnerar även i de fyra nordligaste länen. Det har blivit en tradition för många att komma och uppleva vår föreställning i sommarens värme och 2020 firar sommarteater 25 år!

Årets sommarteater 2020 – “Cirkus Pimpinett”

Årets sommarteater är en interaktiv cirkusföreställning som bjuder in barnen att medverka som artister på Cirkus Pimpinett! Detta är en föreställning för stora och små som med skrattet som vapen utmanar bilden av styrka och genom leken pratar om vikten av att alla får vara den de verkligen är.

“Starke Adolfs styrkenummer är det bästa numret på hela cirkusen! Alla vill se honom lyfta tungt och spänna sina muskler. Men en dag orkar Starke Adolf inte lyfta längre och Cirkusdirektören måste rädda cirkusens huvudnummer innan publiken kräver pengarna tillbaka. Går det att träna Svage Adolf till Starke Adolf igen? Kan man kanske pumpa upp hans muskler med en cykelpump? Eller finns det ett bättre sätt? Tänk om Starke Adolf bär en ny dröm inom sig?”

Vill ni att “Cirkus Pimpinett” kommer till er?
Hör av er till jonna@lulestassteater.se, 070 388 79 78