Lule Stassteater söker producent!

Tjänst på 80%. Vikariat, 3 mån -2 år.
Tillträde enligt överrenskommelse.

Om oss

Lule Stassteater är en fri teater för barn och unga. Vi är en teater på resande fot, spelandes i parker och på scener runt om i de fyra nordligaste länen.

Varje år producerar vi två föreställningar; en för 3-9 år och en för 13-18 år, dvs.
förskola-årskurs tre och högstadiet-gymnasiet.
Vi är också ansvariga för Sjukhusclownerna på Sunderby sjukhus samt Sommarteatern och Julkalendern i Luleå Stadspark mm.

Arbetsbeskrivning

I tjänsten ingår att samordna vår teaters produktioner, sälja föreställningar till skolor och festivaler, planera och administrera våra turnéer, skriva samarbetsavtal, anställningsavtal samt utveckla verksamheten. Du håller även koll på budget och löner etc. Du kommer arbeta tätt tillsammans med Kreativ producent och vår fast anställda skådespelare som också har ansvar för sjukhusclownerna.

Du är:

genuint intresserad av barn och unga, har mycket humor och kan och vill prata med både barn och unga samt inköpare och alla sorts besökare och anställda på teatern. Vi hoppas att du har någon typ av relation till kulturbranschen. Du bör ha erfarenhet av arbete riktat mot barn och unga.
Du är kreativ och kan självständigt driva flera skeenden parallellt. Du kan förstå och hantera en budget och har lätt för att formulera dig väl i text.
Eftersom de andra befattningarna på teatern innebär i huvudsak konstnärligt arbete är det viktigt att du har en personlig hängivenhet för det noggranna, ett tydligt arbetssätt och går igång på struktur och ordning. Det är meriterande om du har ett regionalt nätverk.

Hör av dig till christine@lulestassteater.se
eller ring 0737-10 20 37 för mer info.